Om Viktoria

En skopa skratt, en skopa tårar, en skopa spex plus ett par liter kärlek. Det är ingridienserna till smeten som rörs ihop när jag går lös med kameran. Och det färdiga gräddade resultatet doftar ljuvlig och håller i evigheter utan att behöva konserveringsmedel. Ett bakverk som får er att minnas de gångna dagarna i era liv.

Studion har jag belägen i Glommersträsk, där håller jag i kurser, jag fotograferar och där hålls även alla bildvisningar. Studion är mitt andra hem kan man säga.

Pianot, mitt kära piano, som står lite ostämt här hemma är min stora avslappning, barnen klinkar på i olika symfonier (gärna såna som man vill hålla för öronen när de spelas) och jag i andra symfonier. Många instrument finns i min vardag. Jag har ett förflutet med både trombon och trumpet men idag är det pianot och cellon som lockar mest.

Jag sjunger alltid för mig själv, och ibland fotograferar jag inte bara bröllop utan agerar stand in på vigseln. Då är det tur att jag har med en assistent som kan fotografera under tiden. Behöver jag säga att jag älskar musik?

Kontakt

Storgatan 76 930 81 Glommersträsk
070-29 14 901

Instagram